29 Nis 2010

Barcelona Inter Maçının Özeti

23 Nis 2010

Galatasaray Bursaspor

Yandaki resim Digitürk'ün Bursaspor Galatasaray maçı reklamı. Reklam metni oldukça manidar. Satılık Maç. Her ne kadar savunmalarını 1.75'e maç satıyoruz deseler de. Reklamdaki iğneyi ve imayı anlamak hiç zor değil.

Adnan Polat'ın hem Bursaspor maçı hem de süper lig hakkındaki iddialı ve önemli sözleri bu linkte.

21 Nis 2010

Mehmet Topal ve Super Deporte

Son 1 haftada 3 defa SuperDeporte'nin kapak konusu Mehmet Topal. Bu sefer kapakta Guiza'nın Mehmet Topal için, "Topal bir boğa" sözleri kapağa konulmuş. Valencia'nın Mehmet Topal ısrarı nasıl sonuçlanacak hep birlikte göreceğiz. Yalnız İspanyol medyasının bu transfere fazlasıyla ilgi gösterdiği bir gerçek.

Fenerin Yaptığı Tshirt

Derbi maçlar sonrasında galip gelen tarafın rakibi alaya alan tshirtler çıkarmasına alışkınız hepimiz.

Derbi tshirtlerini düşününce ilk akla gelen Beşiktaş'ın Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 4-3 yendiği, Pancu'nun kaleye geçtiği maçtan sonra çıkan tshirtlerdi. Üstünde Pancu 1 Kadıköy Panteri yazan.

En son Galatasaray Fenerbahçe derbisinden sonra da yine bir tshirt piyasaya sunuldu Fenerbahçe tarafından. Galatasaray'ın mor renkli formasına ithafen yapılan aşağıdaki tshirtte Fenerbahçe'nin gözden kaçırdığı bir nokta var. Şarkının orijinal sözleri tshirtte yazıldığı gibi değil. Mahsun değil, mahzun olması gerekiyor. İşin ilginç tarafı mahzun, üzgün anlamına gelirken, mahsun güçlü anlamında. Taraftarların bu yanlışı fark ettiklerini hiç düşünmüyorum. Tshirtü alanlar da artık rahatça Kadıköy caddelerinde giyerler mi hiç sanmam. Hatta bu haberden sonra tshirtleri iade etmek isteyenler de olacaktır büyük ihtimalle.

Ve Sabri Evlendi

Sabri dün gece Galatasaray Adasında Yağmur Yılmaz'la evlendi. Nikah şahitliğini Adnan Polat, Mahmut Özgener, Fatih Terim ve Mehmet Ağar yaptı.

Sabri'ye ömür boyu mutluluklar dilerken. Evlilikten sonra Sabri istatistiklerinin ve kaleye isabetli şutlarının artmasını can-ı gönülden bekliyorum.

20 Nis 2010

Arda Caner Kavgası

Bugünkü antremandaki Arda, Caner kavgasından sonra Arda'nın Galatasaray kaptanlığı tekrar sorgulanır hale gelecek medya tarafından.



Bu da idman sonra barıştıklarına dair görüntüler

19 Nis 2010

Şampiyon Belli İkinci Kim?