24 Nis 2009

Ryan Babel Galatasaray'a Doğru ?




Galatasaray için Liverpool'un Hollandalı oyuncusu Ryan Babel'in ismi geçiyor. Henüz 23 yaşındaki Babel için 10 milyon euro gibi bir rakam gerektiği söyleniyor. Galatasaray'ın bu maliyeti Lincoln'ün satışından gelecek parayla karşılayacağı tahmin ediliyor.

Servet Çetin'in Sakatlığı




Haftalardır sakatlığı sebebiyle kadroda yer alamayan Servet pazar günkü Ankaraspor maçında kulübede olacak ve duruma göre oyuna girebilecek. Servet'in durumunun iyileşme göstermesi Galatasaray için sevindirici haber. Ligin bitimine altı hafta kala gelen bu haber şampiyonluk umutlarını yeşertir mi bilmem. Ama matematiksel olarak hala şansımız var. Kalan altı haftada Beşiktaş ve Sivasspor'la iki çok önemli maça çıkacak olan Galatasaray için defansta Servet'in varlığı çok çok önemli.

Arda Turan Resimleri



Arda Turan
http://www.tff.org.tr/Resources/TFF/Images/2008/Turkiye/A-Oyuncular/Arda-TuranB.jpghttp://www.ardaturanresimleri.com/data/media/1/Arda_Turan47995.pngArda Turan Amansız Ol Reklam Çekimi

4 Nis 2009

Carlos İdriss Kameni


De Sanctis'in sözleşmesi bu sezon sonunda bitiyor. Galatasaray bonservisini Sevilla'dan almak için çaba harcasa da ya olmazsa planını da yapmış durumda. Eğer De Sanctis için planlar yolunda gitmezse Galatasaraylı yöneticiler Espanyol'un Kamerun'lu kalecisi Carlos İdriss Kameni'ni kadroya katmak istiyor. Espanyol ligde son sırada olduğu için takımından ayrılmaya sıcak baktığı söyleniyor.

Servet Çetin'in Sakatlığı


Milli takımın İspanya maçlarındaki yokluğuyla iyice kendini özleten Servet'in sakatlığı düzeliyor. Haftaya takımla beraber antremanlara çıkması beklenen Servet'i teknik ekip gelecek haftaki Fenerbahçe derbisine yetiştirmeye çalışıyor.