16 Kas 2008

Arda'nın Durumu


Büyükşehir Belediyespor maçının sonlarına doğru Arda kalbini tutarak kendini yere bıraktı. Hepimizin yüreği ağzına geldi tabi. Son yıllarda sahada hayatını kaybeden futbolcuları çok gördük. Acaba bir tane daha mı dedik içimizden. Çünkü Arda'nın kalbini tutması iyiye yorulacak bir durum değildi. Hemen hastaneye kaldırılan Arda'nın sağlık durumu şimdilik iyiymiş.

Maçın ardından Skibbe: "Arda birkaç gündür kendini iyi hissetmiyordu, antremanlar, milli takım derken fazla efor harcadı" gibi bir demeç vermiş. Bunu biliyorsun da ilk 11 de neden görev veriyorsun hadi verdin diyelim bu durumdaki adamı 80. dakikaya kadar oynatmanın ne manası var. Herneyse...

Son olarak hastaneden yapılan açıklamaya göre Arda'nın durumunun aşırı yorgunluğu bağlı olarak gerçekleşen bir durum olduğunu ve önemli birşeyi olmadığı söylenmiş. Adnan Sezgin Arda tamamen iyileşti demiş. Bakırköy Acıbadem Hastanesi ne olur ne olmaz diyerek Arda'yı bu gece hastanede tutacaklarmış. Arda'nın çarşamba günkü antremana çıkacağı bekleniyor.

Çok geçmiş olsun aslan parçası...

Edit: Arda, çarşamba günkü Avusturya - Türkiye maçı için Avusturya'ya götürülmeyecek. Arda'yla beraber Ankaraspor maçında sakatlanan Semih Şentürk de maç kadrosunda yer almayacak.

0 Bulaşık: