29 Kas 2008

Feldkamp Hakkında Taraftar Ne Düşünüyor?


Metalist maçı öncesi Karl Heinz Feldkamp Galatasaray'a teknik danışman olarak getirildi. Böylece takım iki Almana emanet edilmiş oldu. Galatasaray'ın yabancı takımlarla yapacağı maçlarda kendisinden danışmanlık alınacağı söyleniyor. Feldkamp'ın takıma karışmayacağı, maçlarda kulübede olmayacağı da söylenenler arasında...

Bilindiği üzere geçen yıl Feldkamp ligin bitimine 6 hafta kala Galatasaray'dan istifa etti. Gerekçe olarak da yönetimin işlerine fazla karışıyor olmasını göstermişti. İstifadan sonra takımın başına Cevat Güler geçmiş Fenerbahçe'nin 5 puan gerisindeki takımı altı hafta sonra şampiyon yapmıştı. Yapmıştı diyorum fakat Feldkamp bu ifadeye fazla sıcak bakmıyor. Takımın ligin ilk haftalarında oturduğu savunuyor... Galatasaray'ın son Feldkamp tecrübesi böyleydi.

Alman teknik adam geldikten sonra ilk maçında Metalist Kharkiv ile karşılaştı Galatasaray. Kendi evinde 1-0 kaybettiği maçta taraftardan Feldkamp ile ilgili hiç bir olumlu ya da olumsuz tepki gelmedi. Tepki vermemek de bir tepkidir elbette. Fakat Feldkamp'ı istemeyen taraftar gruplarının seslerini çıkarmaları gerektiği de bir gerçek. Ligin bitimine altı hafta kala işlerine karışılıyor gerekçesiyle istifa eden bir teknik adamın -ki sene içinde yaptıkları aynı bir tartışma konusu- AYNI yönetim tarafında teknik danışman olarak getirilmesi, ben dahil birçok Galatasaray'lıyı da memnun etmedi diye düşünüyorum.

0 Bulaşık: