24 Kas 2008

Mircea Lucescu Yeniden?


Deplasman maçlarında hiçbir varlık gösteremiyor Galatasaray. Sezon içinde ligdeki deplasman maçlarından sadece Kocaeli'den 3 puanla döndü. Skibbe'nin kimine göre yanlış kadro seçimi ve oyuncuların saha içindeki dizilişleri de takımın en çok eleştirilen yönleri.

Son 4 deplasman maçından sadece 1 puan çıkarabilen Skibbe için ayrılık çanlarını çalan büyük bir kesim var doğrusu. Haftaiçindeki Metalist Kharkiv maçından gelebilecek muhtemel bir puan kaybı Skibbe'nin ipini çekebilir. Skibbe gitmeden gelecek isimler konuşulmaya başlandı futbol camiasında. Bu konuşulan isimler arasında iki Rumen futbol adamı var. Biri Galatasaray'ın eski çalıştırıcısı Mircea Lucescu ve bir diğeri ise eski oyuncusu George Hagi. Lucescu'nun da Hagi'nin de bu teklife sıcak baktığı konuşuluyor.

Hagi'nin futbolculuk kariyerindeki başarısını bilmeyen yok ama aynı başarıyı teknik direktörlükte gösterdiğini söyleyemeyiz. Hatta başarısız bir antrenörlük grafiği çizdiğini söylemek hiç de yanlış olmaz.

Galatasaray'da 2 sezon geçiren Mircea Lucescu ile bir Süper Kupa ve bir Lig Şampiyon'luğu var Galatasaray'ın. Doğru isim Mircea Lucescu'dur.

0 Bulaşık: